2013. július 14., vasárnap

Újra itt..:)

Kedves követőim. Elöször is elnézést szeretnék kérni hiszen az elmúlt év során elhanyagoltam a blog irást... mert  könnyebbnek találtam a fb-ra feltenni pár képet és igy ez szépen lassan elmaradt hogy itt is megoszthassak párat. 
Bevallom mikor tavaly dolgozni kezdtem azt mondtam hogy egyenlőre feladom a tortázást mert a kettő eggyütt nem mőködik. De ennek a szenvedélynek mint sok más ember én sem tudtam nemet mondani. 
Mindig találtam valami kifogást arra hogy elvállaljak egy két tortát...és mindig sikerült magam az idő hiány miatt felbosszantani is. :(
Mivel voltak kedves ismerőseim akiknek hiányoztam innen ...megigértem hogy amint lesz egy szabad vasárnapom újra elkezdem irni a blogot, és persze ezentúl nagyobb rendszerességgel mint eddig. :) Köszönöm a biztatást és azt hogy hiányoztam :)

Most igy az elmúlt év tortái közül szeretném megmutatni a kedvencemet :) 
életem nagy lehetősége vált valora amikor megkaptam ezt a tortarendelést :D  és mégegyszer nagyon köszönöm az akkori páromnak aki feldicsért az unokatestvérének hogy milyen szép és finom tortákat készitek. 
Igy született meg ez a kis sakk torta :)
 Mindig is vártam az alkalmat amikor is a fekete - fehér kerül a közép pontba a tortán. :) és sikerült  nagyon imádtam. És még lesz ilyen szinben ponpázo tortám más stilusban is :)
Köszönöm a lehetőséget :)


Első torta amiben nem kivántam semmi hibát találni..:P


9 megjegyzés:

 1. De jó, hogy újra jöttél:) Csodaszép ez a sakk torta:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Kati :) mostmár nagyobb rendszerességgel jövök :)

   Törlés
 2. Üdv újra itt! Varjuk a folytatast!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) hát minden nap igyekszem hozni a lemaradást van bőven...ami igazán meglep engem is...hiszen ez csak egy ártatlan hobbynak indult számomról. :)

   Törlés
 3. Jó újra látni Téged! :)
  Valóban nagyon szép ez a torta! Ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés