2011. november 5., szombat

Alkalmi torta 2

 
Ismet egy emeletes es egyszerubb diszitesu torta. A torta a jovendobeli sogorom 25ik szuletesnapjara  keszitettem. A parom kerese az volt egyszeru legyen .... de volt elkepzelese is megpedig egy ilyen kis baberkoszorus kepet mutatott a neten, hogy korulbelul ezt valositsam meg itt a torta tetejen. Hat igy sikerult. 
A also resz kakaos piskota csokikremmel toltve, a folso resz pedig sima piskota pici citromos aromaval megbolonditva  es citromos turokremel tolve amit Anditol a Mummy sutodeje blog irojatol mentettem le. A krem nagyon finom lett, ez a kedvencem...:X  es hat ne felejtkezzek el az unnepeltrol sem, neki is es a csaladnak is ez izlett a legjobban, a csokis resz ami nagyobb lett, mivel ugy gondoltuk az jobban fog menni majdhogy nem ott maradt..:( Eloszor nem szabadott volna megkostolni ezt...nagyon nagyon finom.. Koszi Andi, hogy a receptet megosztottad..:) a receptett itt lehet megtalalni.
Es vegezetul meg par kep...:)






11 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett ez a torta! Még esküvőre is elmenne!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép! Az egyszerű díszítéssel azért vitatkoznék. :) Rég jártál már erre... :)

    VálaszTörlés
  3. Koszonom szepen mindenkinek.
    * Csilla : hat eleg reg nem voltam erre sajnos...mostansag se netem, se idom nem volt annyi hogy tudjak jonni tobbet errefele. sok mindenrol maradtam le most igyekszem potolgatni mert aztan tavasz kezdetevel nekem is megkezdodnek a gondok es intezni valok es akkor majd fogok egy keveset szunetelni. De addig meg leszek:) es potolom az eddigi hianyomat.:)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű, én is hiányoltalak, rég nem jelentkeztél:)

    VálaszTörlés
  5. Egyszerű ,mégis annyira elegáns!Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon ügyi vagy! Attól függetlenül, hogy egyszerűnek tűnik a díszítés, biztos, hogy jó sokat dolgoztál vele!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett!!!!Milyen ezüst szint használsz?

    VálaszTörlés
  8. Koszonom:)Ezustos szinezo port hasznalok. utolag pamacsoltam be a porral a leveleket, igy eleg szep csillogos lett. A port a lumea basmelortol rendeltem.(http://lumeabasmelor.ro/details/407/argint) nagyon jo :)

    VálaszTörlés