Elefánt könnycsepp recept!
Piskótához:
- 5 tojás
- 5 ek. cukor
- 4 ek. liszt
- 1,5 ek kakaó
- 1 cs sütőpor
Krém:
- 2 dl tej
- 2 ek liszt
- 1 tojássárgája
- 1 vanilia puding
- 20 dkg vaj vagy margarin
- 16 dkg porcukor
- 15 dkg dió
A piskóta hozzávalóit összedolgozzuk majd megsütjük és sütés után nedves törlőre csavarjuk.
A lisztet a tojással, a puding-al és a tejjel megfőzzük. Amíg kihűl a vajat a porcukorral kikeverjük majd a kihűlt krémet hozzáadjuk és a diót.
A piskótát megkenjük a krémmel és 1 vagy két banánt teszünk a közepébe és így föltekerjük. A végén az egészet leöntjük csokimázzal.