2012. január 29., vasárnap

Basszus gitár!Na akkor jöjjön egy kis "rock and roll"..:D
A hétvégén az-az január 27-én ünnepelte egy kedves ismerős, barát a születésnapját! :)
Persze természetes volt, a tesóim részéről, hogy meglepjük őt egy tortával méghozzá egy olyan jellegűvel ami a szivéhez közel áll! Az nem is volt kérdés, hogy a gitár az nem maradhat el a tortáról. Hát neki is fogtam még idejében a tervezésnek, keresgéltem a neten is és persze a fejemben is egyre több ötlet támadott. Neki fogtam a gitár elkészitéséhez még múlt héten, hogy legyen ideje jól kiszáradni. A kis tesóm jött az ötletekkel, hogy milyen is legyen.:D Egy Fender Stratocaster gitárt próbáltam megvalósitani mivel közben kiderült, hogy az a kedvence.
Hát a gitár kiszáradott és lassan közeledett a nagy nap amikor is a tortára kell majd helyezni. 
Annyi ötletem volt, hogy milyen is legyen a torta de ahogy telt az idő mind jobban veszni látszott a torta fogalma is. Ugyanis szerdán és csütörtökön sajnos elég rosszul éreztem magam és már automatikusan is bennem volt, hogy már pénteken sehogy sem lesz ebből torta.
Pénteken nagyon zsúfolt lett a program, nem voltam itthon délelőtt igy anyu segitett be, megsütötte helyettem a piskotákat és mire haza értem már csak a krémet kellett össze állitani és persze beburkolni az egész tortát.
Mivel az idő most is nagyon hamar telt pillanatra este lett és nekem még énekórára kellett, hogy menjek. Nagyon ideges lettem és már kezdtem feladni a torta készitését mire jött az ünnepelt testvére és szolt, hogy nem lesznek este otthon igy csak holnap menjünk köszönteni.
Hát ez a hir nagyon boldoggá tett. :D  ......aztán elkészült a krém, hamar megkentem a tortát, be  tettem a hűtőszekrénybe és hagytam, hogy pihenjen egy napot igy mehettem is készülödni az ének órára.
Eljött a szombat este és gyorsan folytattam is tovább a torta beboritását.:)
Miután beburkoltam a tortát fekete étel festékkel próbáltam rárajzolni valami hasonlót mint egy kotta...:)) Aztán fölhelyeztem a gitárt, az erősitőt és mivel nagyon üresnek találtam készitettem egy erősitő kábelt, hogy hitelesebb legyen a szerkezet..:D
Ezüstős lüszter porral bolonditottam kissé meg a tortát, hogy picit rockos jellegű legyen.

(Tejszines krémet készitettem és ananász kockákat vágtam bele.) Nagyon sok boldog születésnapot kivánunk Laci és minden álmod valóra válását!

4 megjegyzés: